Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

Bekijk onze professionele middelen in de nieuwe webshop!

Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Ophaalmogelijkheid op onze locaties
Gratis verzending vanaf €50,-
Persoonlijk advies op onze locaties

Alcoa Dura Bright poetsen

Diverse producten voor uw Alcoa zoals Dura Bright om uw auto mee te reinigen en poetsen bestelt u bij Truckwash 1. In onze webshop vindt u producten die bijna nergens verkrijgbaar zijn, maar wij hebben ze voor u. Deze producten zijn ideaal om te gebruiken bij de schoonmaak van uw wagen of truck. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent de reiniging van uw voertuig. Daarnaast ontvangen wij u graag op een van onze locaties waar wij uw wagen voor u schoonmaken. Maak direct uw afspraak of kom langs.

Uw Alcoa velgen kunt u met Dura Bright zowel reinigen als poetsen

Heeft uw prachtige velgen en wilt u dat graag zo houden? Met de hulp van Dura Bright kunt u heel eenvoudig uw Alcoa velgen reinigen en poetsen. Omdat dit product geen chemicaliën bevat, maakt het uw wielen prachtig schoon. Zo is er bij het poetsen en reinigen van uw Alcoa velgen geen kans op beschadiging met Dura Bright. Dit product is dus zeer betrouwbaar en veilig in gebruik.

Laat uw wagen weer stralen

Naast het bestellen via de webshop, is het ook mogelijk om langs te komen op een van onze locaties. Hier voorzien wij u graag van het advies dat u nodig heeft bij de reiniging van uw wagen of truck. Wilt u deze zelf schoonmaken? Dit doet u in een van de wasboxen op ons terrein. Hier is ook plek voor uw truck. Na de wasbeurt voorziet u uw wagen eenvoudig van een unieke bananen wax.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Wilt u voor het reinigen of poetsen van uw Alcoa velgen Dura Bright bestellen? Of een van onze andere producten? Bekijk dan direct de webshop en laat alles eenvoudig bij u thuisbezorgen. Heeft u liever dat wij uw vrachtwagen of auto onder handen nemen? Maak direct uw afspraak via 0165 – 52 94 96 of 0113 – 56 00 28.

Nog vragen over dit product?

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X