Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

Bekijk onze professionele middelen in de nieuwe webshop!

Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Ophaalmogelijkheid op onze locaties
Gratis verzending vanaf €50,-
Persoonlijk advies op onze locaties

Alcoa Dura Bright

Voor de reiniging van Alcoa velgen gebruikt u Dura Bright. Dit merk koopt u eenvoudig in de webshop van Truckwash 1. Alles wat u voor 17:00 uur bestelt, heeft u morgen al in huis. Naast een ruim assortiment maakt u bij ons ook nog van andere diensten gebruik. Zo ziet uw truck er binnen no time weer stralend uit. U heeft ook de mogelijkheid om hem te laten wassen en anders zelf te reinigen in een van onze wasboxen.

Laat uw Alcoa velgen weer stralen met Dura Bright

Bent u in het weekend heerlijk gaan rijden in uw auto? Dan is de kans groot dat uw velgen hierdoor vies zijn. Gelukkig is dit zo opgelost met Dura Bright, speciaal voor de velgen van uw Alcoa. Dit is een middel speciaal voor aluminium velgen. U brengt het middel met behulp van een borstel eenvoudig aan op de plek die schoon moet. Vervolgens spoelt u de velgen grondig af met water en hij is weer stralend schoon. Wilt u dit product voor uw auto bestellen? Dit doet u heel eenvoudig via onze webshop. Hier vindt u, naast Dura Bright voor uw Alcoa, ook een hoop andere producten. Denk bijvoorbeeld aan geurmiddelen, poetsmateriaal en borstelwerk.

Bestel voor 17:00 uur, dan heeft u het product de volgende dag al in huis

Laat uw truck of trailer van binnen én buiten wassen bij een van onze locaties. Uiteraard maakt u met de producten die u in de webshop bestelt ook eenvoudig zelf uw auto schoon. Bijvoorbeeld de reiniging van Dura Bright, speciaal voor uw Alcoa. Wij brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden via 0165 – 52 94 96 of 0113 – 56 00 28.

Nog vragen over dit product?

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X