Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

Sinds 2015 zijn wij voorzien van een wasstraat waarmee caravans en campers uitstekend gereinigd kunnen worden. De hoogte en lengte van uw voertuig is voor onze wasstraat absoluut geen probleem!

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Camper en Caravan wasstraat

We reinigen uw wagen compleet met de hand om zo de kwaliteit te waarborgen. Hierbij nemen we ook het dak van uw wagen mee! Daarbij houden we rekening met ventilatie roosters, de ramen en eventueel zonnepanelen.
Nadat uw wagen is gewassen wordt die voorzien van een (spuit) wax laag waarna u naar buiten kan rijden door de spoelboog met osmosewater voor een vlekvrije opdroging.
De wasstraat voldoet aan de strengste milieu eisen. We wassen met afbreekbare zeep, hierdoor wordt het milieu tot een minimum belast.
U kunt genieten van een goede kop koffie of thee terwijl u wacht in onze kantine terwijl uw wagen gewassen wordt.

Op vakantie gaan met een schone caravan of camper is natuurlijk prettig, maar ook met het winterklaar maken van uw camper of caravan is het reinigen een must voor de levensduur en het plezier van uw camper/caravan.

HACCP Reiniging

Voor het reinigen van de binnenkant van de trailer bent u ook bij ons op het juiste adres!

NAO-erkende wasplaats

Wij zijn gecertificeerd als wasplaats voor transportmiddelen van pootaardappelen.

Tappunt osmose water

Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Ideaal voor glazenwassers!

Wasboxen

Op het terrein in Roosendaal beschikken we over 5 wasboxen.

Wij maken vrachtwagens tot bestelbussen schoon.

Truckwash1 zorgt ervoor dat uw vrachtwagen of bestelbus weer stralend schoon is. Truckwash1 biedt ook de mogelijkheid om plastic pallets en bakken te reinigen. Voor meer informatie over onze vestigingen of onze diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X