Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

U vindt onze vestigingen dichtbij de grote snelwegen én zijn dus zeer goed bereikbaar.

Camper wasstraat

Wilt u uw camper of caravan door een speciale wasstraat voor caravans in Brabant halen? Rijd dan even naar Roosendaal of Rilland. Hier vindt u namelijk TruckWash 1, een speciale wasstraat voor niet alleen caravans en campers, maar ook voor bedrijfswagens, trailers en vrachtwagens. Met de grootste zorg wassen wij uw caravan of camper, waarna deze er weer als nieuw uitziet. Ondertussen wacht u met een kopje koffie en kunt u gebruikmaken van onze wifi. Kom snel eens langs!

Haal uw camper of caravan door de wasstraat in Rilland of Roosendaal, Brabant

Misschien komt u net terug van uw vakantie of misschien moet u juist nog gaan. Hoe dan ook, het is verstandig om regelmatig uw camper of caravan door de wasstraat te halen, bijvoorbeeld bij TruckWash 1, de specialist in Brabant. TruckWash 1 beschikt momenteel over twee locaties: één in Rilland en één in Roosendaal. Wanneer u uw caravan of camper bij onze speciale wasstraat voor caravans brengt, dan zullen wij deze eerst met de hand voorbehandelen. Vervolgens zullen wij deze wassen met speciale reinigingsmiddelen. Nog vóór uw camper of caravan de wasstraat verlaat, wordt deze voorzien van een beschermende waslaag. Met het streeploze eindresultaat kunt u weer schoon en veilig de weg op.

TruckWash 1: uw wasstraat voor caravans

U kunt dus met een gerust hart uw caravan naar de wasstraat van TruckWash 1 brengen; ons bedrijf is immers dé wasstraat voor caravans in Brabant. Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn. U vindt onze actuele openingstijden op onze website. Doorgaans zijn wij van maandag tot en met zaterdag geopend. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan even naar +31 (0) 165 – 529496.. Wij staan u graag te woord.

N

Vernieuwde wasstraat

N

Cleaning van alle vrachtwagens

N

Klantvriendelijk

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X