Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

U vindt onze vestigingen dichtbij de grote snelwegen én zijn dus zeer goed bereikbaar.

NAO WASPLAATS

TruckWash 1 is uw gespecialiseerde carwash voor vrachtwagens. Uw vrachtwagen is bij ons in goede handen. Voordat uw vrachtwagen onze carwash ingaat, zullen wij deze eerst met de hand voorbehandelen. In de carwash wordt uw voertuig gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel voor vrachtwagens en vervolgens nabehandeld met een beschermende waslaag.

Volledige reiniging in onze carwash voor vrachtwagens

Nadat uw vrachtwagen door onze carwash is geweest, kunt u weer representatief de weg op. Wilt u niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van uw vrachtwagen laten reinigen? Ook dat is mogelijk! Voor het reinigen van de binnenkant van uw trailer, gebruiken we speciale reinigingsmiddelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen. Na deze reiniging krijgt u een certificaat mee, zodat u kunt aantonen dat uw trailer is gereinigd op basis van de HACCP norm. Ook voldoen wij aan het PCC Hygiëneprotocol Ringrot.
Wij zijn aangewezen als gecertificeerd ontsmettingsbedrijf voor transportmiddelen van losgestorte pootaardappelen.

Goede bereikbaarheid

U bereikt onze vestigingen in Roosendaal en Rilland snel vanaf de A58, A4 en A17. Onze carwash voor vrachtwagens is namelijk niet ver van de snelweg gelegen, zodat u spoedig weer op pad kunt met uw vrachtwagen. Tijdens het wassen van uw vrachtwagen geniet u van een kopje koffie en maakt u gebruik van onze gratis WiFi. Meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Bel dan naar 0165-529496. Wij helpen u graag.

N

Vernieuwde wasstraat

N

Cleaning van alle vrachtwagens

N

Klantvriendelijk

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X