Normaal gesproken praten we natuurlijk in onze blog over hoe jij je leven als trucker zo aangenaam en veilig mogelijk maakt. Nu dachten we: we kunnen wel steeds praten over het beste reinigingsmiddel voor je ruiten en hoe je deze gebruikt, hoe je je interieur weer als nieuw krijgt en hoe je ervoor zorgt dat jouw truck de mooiste is op de parkeerplaats langs de snelweg. Maar stel je nu eens voor dat je die spullen, waar we dan over praten, ook meteen kunt bestellen.

Truckwash1 webshop is er voor jou

Onze webshop vind je gewoon op de website. In het hoofdmenu onder de knop ‘webshop’. Verderop in deze blog delen we meerdere directe links naar de shop. Maar eerst bouwen we de spanning even op door je te vertellen wat je daar nu al kunt vinden. Ik zeg expres ‘nu al’, want het is de bedoeling dat er maandelijks nieuwe producten bijkomen. Hou de webshop daarom zeker goed in de gaten.

Onmisbare cleaning tools voor je vrachtwagen

Op dit moment hebben we zo’n 56 producten in de Truckwash1 webshop. Allemaal producten om er deze zomer lekker schoon en fris bij te rijden. In de categorie cleaningtools vind je alle handige tools die je nodig hebt tijdens het schoonmaken. Van borstels tot handpads, opzetstukken voor de polijstmachine, speciale velgenborstels. Eigenlijk vind je hier alles dat je nodig hebt om er zelf eens flink tegenaan te gaan.

Maar mis je op dit moment iets en denk je dat het een ware aanvulling is voor de shop? Laat het ons dan zeker weten. Want dat unieke Truckwash1-gevoel van samenhorigheid willen we ook zeker online en dus in de webshop doortrekken.

Maak de blits met het exterieur van je truck

In de categorie exterieur pakken we de buitenkant van je truck aan. Handige schoonmaakmiddelen waar je verzekerd van bent dat ze niet schadelijk zijn voor je lak of velgen. Eentje waar ik zelf heel enthousiast over ben is deze. Hiermee bespaar je jezelf uren poetsen en ben je binnen no-time gegarandeerd van een perfect resultaat.

Instand luchtverfrisser

Je kent het wel je bent al een paar dagen onderweg en dan ineens dient zich een onverwachte gast aan. Jij en cabine zijn met het verstrijken van de tijd en het toenemende aantal kilometers op de teller niet echt meer het toonbeeld van fris en fruitig. Geen paniek. In de categorie geurmiddelen vind je alles dat je nodig hebt om schaamteloos de meest charmante liftster trots de bijrijdersstoel aan te bieden. Want zelfs op een bloedhete zomerdag ruiken jij en je cabine gewoon of jullie net het terrein bij een van de Truckwash1 vestigingen afrijden.

Interieur en wassen

Interieur en wassen zijn de laatste 2 categorieën in de webshop. In wassen hebben we alles verzameld van shampoos tot complete waskits. En in de categorie interieur vind je alles wat we te bieden hebben nog eens overzichtelijk verzameld.

De Truckwash1 webshop kort samengevat

  • De beste schoonmaakartikelen voor je truck vind je in de Truckwas1 webshop
  • Elke maand voegen we nieuwe producten toe
  • Mis je iets laat het ons dan weten
  • En we hebben altijd wel een leuke actie

Oke aan de slag!
Wij bij Truckwash zouden het natuurlijk leuk vinden als je de webshop eens bezoekt. Laat ons op facebook dan eens weten wat je ervan vindt. De leukste reactie krijgt van ons een fles Gracemate Poppy opgestuurd waarna je zelf op zoek kunt naar die ‘onverwachte gast’.

X