Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

Uw auto rijdt na voorzien te zijn van een beschermende waslaag streep-loos en als nieuw onze wasstraat uit.

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Hij begon met een bijbaantje in de wasstraat en nu mag hij zich eigenaar noemen van Truckwash 1.

In Roelofarendsveen werd Johannes Snoek aangenomen voor een bijbaantje in de vrachtwagenwasstraat. Een compleet nieuwe ervaring, die erg goed beviel, leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Nadat Johannes klaar was met zijn school groeide hij door tot bedrijfsleider wat hem goed af ging. Helaas moest de vrachtwagenstraat verhuizen daar de verhuurder van het pand de ruimte zelf nodig had. Een geschikte plek om opnieuw te starten was lastig te vinden. Dit had tot gevolg dat de werknemers hun baantje kwijt waren.

Na ongeveer drie maanden kreeg Johannes te horen dat “Wascenter Steketee” in Roosendaal aan de A17 aangeboden werd. Na wat research en bedenktijd was de keus al snel gemaakt. Hij liet alles achter en begon op  1 september 2015 in Roosendaal. Een flinke stap, maar het beviel en smaakte naar meer.

Niet lang na de opening van de Truckwash in Roosendaal kwam een vestiging in Rilland in zicht. Johannes ging er wederom voor! Na een flinke verbouwing opende Truckwash 1 in Rilland de deuren op 1 juni 2016. Deze wasstraat beschikt over twee straten gelegen aan de A58  naast het bekende tankstation van de Meeuw. Zowel in Roosendaal als in Rilland hopen we op vele tevreden klanten!

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X