Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

U vindt onze vestigingen dichtbij de grote snelwegen én zijn dus zeer goed bereikbaar.

Truck wasstraat

Bent u op zoek naar een speciale truck wasstraat in de provincie Brabant? Kies voor de truck cleaning service van TruckWash 1! Onze truck carwash verzorgt de cleaning van allerlei soorten vrachtenwagens. Bovendien kunt u bij ons ook terecht als u een caravan, trailer, camper of bedrijfswagen wilt laten wassen. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij van dienst. Handig voor als u meerdere vrachtwagens of bedrijfswagens wilt laten wassen.

Speciale truck wasstraat voor cleaning van uw vrachtwagen

TruckWash 1 is een speciale truck wasstraat die met de grootste zorg de cleaning van uw vrachtwagen kan regelen. Onze medewerkers geven uw vrachtwagen de aandacht die hij verdient. Voordat uw vrachtwagen de wasstraat inrijdt, wordt deze eerst met de hand voorbehandeld. Daarna wordt deze gewassen met een speciaal reinigingsmiddel. Tot slot wordt er een beschermende waslaag op de vrachtwagen aangebracht. Geheel streeploos verlaat u vervolgens met uw vrachtwagen het terrein van onze truck carwash.

De klantenkaart van onze truck carwash

Wist u dat u bij TruckWash 1 een klantenkaart kunt aanschaffen? Bij aankoop van een klantenkaart profiteert u standaard van hoge kortingen. Bovendien kunt u uw rekeningen nakijken in een digitaal overzicht. Heel handig natuurlijk. Vraag onze medewerkers gerust eens naar de voorwaarden.

Afspraak maken is mogelijk

TruckWash 1 is een truck carwash die beschikt over twee locaties. U vindt onze vestigingen in Rilland en Roosendaal, vlakbij de snelweg. Onze truck wasstraat is dus goed bereikbaar. Op onze website vindt u onze huidige openingstijden. Lukt het u niet om tijdens deze openingstijden langs te rijden? Bel dan even naar +31 (0) 165 – 529496. Dan kunnen we kijken of we misschien een wasbeurt ’s avonds kunnen inplannen. Op service kunt u rekenen, dat staat vast!

N

Vernieuwde wasstraat

N

Cleaning van alle vrachtwagens

N

Klantvriendelijk

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X