Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

U vindt onze vestigingen dichtbij de grote snelwegen én zijn dus zeer goed bereikbaar.

Truckwash Rotterdam

Kan uw vrachtwagen wel een truckwash gebruiken en bevindt u zich in de omgeving van Breda, Dordrecht, Tilburg, Moerdijk of Rotterdam? Dan bent u in de buurt van TruckWash 1, dé wasstraat waar u uw vrachtwagen van een professionele wasbeurt kunt laten voorzien. Met de grootste zorg halen wij uw vrachtwagen door de wasstraat. Natuurlijk verzorgen wij ook de voor- en nabehandeling van uw vrachtwagen en gebruiken wij enkel geschikte reinigingsproducten. Blinkend door de beschermende waslaag rijdt u bij TruckWash 1 weg. Op een perfect eindresultaat kunt u rekenen.

Truckwash laten verzorgen wanneer u in de buurt van Rotterdam, Tilburg, Moerdijk, Dordrecht en Breda

TruckWash 1 beschikt momenteel over twee vestigingen: één in Roosendaal en één in Rilland. Wanneer u dus in de buurt bent van Tilburg, Breda, Dordrecht, Moerdijk of Rotterdam, dan hoeft u alleen maar de juiste afslag naar TruckWash 1 te nemen voor een perfect en zorgvuldig uitgevoerde truckwash. Dankzij onze ligging, nabij de snelweg, zijn wij goed bereikbaar. Terwijl uw vrachtwagen wordt gewassen wacht u geduldig met een kopje koffie tot het werk gedaan is. U kunt uiteraard ook gebruikmaken van onze wifi.

Overweeg eens een klantenpas aan te schaffen

Neem gerust even contact met TruckWash 1 op wanneer u uw vrachtwagen(s) wilt laten schoonmaken en meer informatie over de kosten wilt. Niet ieder bedrijf is even groot en het is voor ons dan ook lastig om een standaardprijs te hanteren. Wel kunnen wij u alvast vertellen dat u zich kunt aanmelden voor ons klantenkaartsysteem. Door een klantenkaart aan te schaffen, geniet u van hoge kortingen. Bovendien houdt u inzicht in uw rekeningen in een digitaal overzicht. Heel makkelijk en voordelig dus.

Geopend van maandag tot en met zaterdag

TruckWash 1 is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op onze website vindt u onze actuele openingstijden. Komen deze tijden u niet zo goed uit? Bel dan even naar +31 (0) 165 – 529496. Dan kunnen we bekijken of we een oplossing kunnen vinden en uw vrachtwagen toch van een truckwash kunnen voorzien als u in de buurt van Moerdijk, Dordrecht, Rotterdam, Breda of Tilburg bent. Wist u dat wij niet alleen vrachtwagens, maar ook bedrijfsauto’s, trailers, caravans en campers wassen in onze wasstraat? Ook wanneer u slechts één van deze voertuigen wilt laten wassen, bent u van harte welkom op één van onze locaties welkom.

N

Vernieuwde wasstraat

N

Cleaning van alle vrachtwagens

N

Klantvriendelijk

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X