Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

U vindt onze vestigingen dichtbij de grote snelwegen én zijn dus zeer goed bereikbaar.

Truckwash West-Brabant

U zoekt een truckwash die dichtbij verschillende snelwegen in West-Brabant is gevestigd? Bij Truckwash 1 bent u aan het juiste adres. Met vestigingen in Roosendaal en Rilland, bereikt u ons zo vanaf de A58, A17 en A4. U kunt bij ons terecht voor een volledige dienstverlening als het om het wassen van uw truck gaat. Zo kunt u bij onze truckwash in West-Brabant ook terecht voor het reinigen van de binnenkant uw vrachtwagen.

Truckwash in West-Brabant met uitstekende dienstverlening

Na een bezoek aan onze truckwash in West-Brabant ziet uw vrachtwagen er weer stralend uit. Als u uw vrachtwagen bij ons binnenbrengt, krijgt deze eerst een voorbehandeling met de hand. Vervolgens gaat uw vrachtwagen door onze truckwash, waar hij wordt gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel. Ten slotte krijgt uw truck een nabehandeling met een speciale beschermde waslaag. Zo kunt u weer veilig en representatief de weg op in een brandschone vrachtwagen.

Komt u langs bij onze truckwash?

Elke maandag tot zaterdag bent u bij ons welkom om uw truck te laten wassen. Bekijk voordat u langskomt even wat onze huidige openingstijden zijn. Bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens deze openingstijden bezoeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165-529496 en laat uw vrachtwagen op afspraak wassen. Ook voor andere vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

N

Vernieuwde wasstraat

N

Cleaning van alle vrachtwagens

N

Klantvriendelijk

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X