Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

U vindt onze vestigingen dichtbij de grote snelwegen én zijn dus zeer goed bereikbaar.

Truckwash

Bent u op zoek naar een speciale wasstraat voor een truckwash, het liefst één die op de route van de A58, A17 en A4 ligt? Neem de afslag naar TruckWash 1. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en Rilland. U kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website. Lukt het u niet om TruckWash 1 bij de A58 te bezoeken binnen onze openingstijden? Dan bekijken we graag samen met u of we een afspraak kunnen maken om ’s avonds uw vrachtwagens te wassen.

Truckwash naast A58 met klantvriendelijke service

Bij TruckWash 1, gelegen naast de A58, biedt dus een klantvriendelijke service. Bij ons is uw vrachtwagen in goede handen. Wij verzorgen de cleaning met de grootste zorg. Wanneer u uw vrachtwagen bij ons binnenbrengt, dan zullen wij deze eerst met de hand voorbehandelen. Vervolgens wordt uw vrachtwagen gewassen met speciaal schoonmaakmiddel en nabehandeld met een speciale beschermende waslaag. Het eindresultaat is een stralende vrachtwagen waarmee u weer representatief en veilig de weg op kunt.

Truckwash ook voor caravans, campers, trailers en bedrijfswagens

Bij de truckwash van TruckWash 1 kunt u niet alleen uw vrachtwagen laten wassen. U kunt ook bij ons terecht wanneer uw bedrijfswagens, caravan, truck of trailer aan een flinke wasbeurt toe is. Terwijl uw voertuig wordt gewassen, geniet u van een kopje koffie en van onze wifi. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan gerust even naar +31 (0) 165 – 529496. Wij helpen u graag.

N

Vernieuwde wasstraat

N

Cleaning van alle vrachtwagens

N

Klantvriendelijk

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X