Truckwash1

2 locaties met optimale service

Truckwash1

Extra aandacht voor truck & trucker

Truckwash1

Gratis koffie en WiFi

U vindt onze vestigingen dichtbij de grote snelwegen én zijn dus zeer goed bereikbaar.

Wasstraat vrachtwagens

Bent u op zoek naar een wasstraat speciaal voor vrachtwagens? Rijd dan even naar Roosendaal of Rilland. In deze steden vindt u namelijk TruckWash 1. Deze wasstraat verzorgt de cleaning van alle vrachtwagens. Na het wassen van uw vrachtwagen kunt u weer schoon, representatief en veilig de weg op. Zien wij u binnenkort binnen komen rijden?

TruckWash 1: dé wasstraat voor vrachtwagens

TruckWash 1 is dé wasstraat voor vrachtwagens. Wij zorgen ervoor dat uw vrachtwagen een perfecte wasbeurt krijgt. Onze medewerkers geven namelijk uw vrachtwagen de aandacht die hij verdient. Voordat uw vrachtwagen de wasstraat inrijdt, wordt deze uitgebreid met de hand voorbewerkt en gewassen. Hiervoor gebruiken wij onze professionele reinigingsmiddelen. Een prachtig en streeploos eindresultaat is wat wij garanderen. Na de wasbeurt wordt uw auto nog voorzien van een beschermende waslaag.

Ook voor trailers en caravans

TruckWash 1 is echter meer dan een speciale wasstraat voor vrachtwagens. U kunt bij ons ook terecht als uw caravan, camper, trailer of bedrijfswagen een speciale wasbeurt nodig heeft. Is dat het geval? Rijd dan even langs één van de twee locaties van TruckWash 1. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan even naar +31 (0) 165 – 529496. Wij staan u graag te woord.

N

Vernieuwde wasstraat

N

Cleaning van alle vrachtwagens

N

Klantvriendelijk

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Onze locaties

Let op! Voor sluitingstijd in de rij betekent dat de vrachtwagen nog gewassen wordt. Na sluitingstijd dient  u eerst te overleggen met onze medewerkers.

Wassen op afspraak?

Verder is er de mogelijkheid om s ’avonds op afspraak te wassen. De voorwaarde hierbij is wel dat er meerdere auto’s gewassen moeten worden die avond. Neem hiervoor contact op met Johannes Snoek 0165-529496

Rilland
Maandag t/m donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 16:00
Locatie roosendaal

Maandag t/m donderdag

08:00 - 21:00

Vrijdag

Zaterdag

08:00 - 21:00

08:00 - 16:00

TruckWash1 Roosendaal

TruckWash1 Rilland

X