Als jij als chauffeur aan december denkt, dan denk je waarschijnlijk aan twee dingen tegelijkertijd. De eerste is iets in de trant van: “Gezellig een paar dagen extra thuis bij vrouw en kinderen.” Maar de tweede is voor chauffeurs altijd zoiets als: “December, daar gaan we weer, een hoop extra vracht, adressen en kilometers”. Dit is elk jaar exact het zelfde. Gelukkig kan iedereen vanaf 23 december sowieso weer even een paar dagen rustig bijkomen. Maar goed, voor het zover is hebben we een hoop te doen. Niet alleen jij, maar ook je truck moet in top conditie zijn om ook deze december wederom zelfverzekerd het hoofd te kunnen bieden. Moet je dit helemaal alleen doen? Nee, natuurlijk niet. Truckwash1 staat je zoals altijd bij met raad, daad en in december als extraatje ook nog eens met een hele hoop eten. Daarom zou ik zeggen: LEES DIT BERICHT HOE DAN OOK HELEMAAL DOOR TOT HET EINDE! 😉

December-proof

Truckwash1 draait natuurlijk al heel wat jaartjes mee in truckersland. Daarom voorzien we zowel de oude rotten als de jonkies in deze blogpost van een paar onmisbare tips om december goed door te komen. Tips voor zowel je truck, als voor jezelf.

Maak je cabine december-proof

Pekel, vuil, nattigheid en kou zijn niet de meest ideale omstandigheden voor je lak en chroom. Uiteraard kun je truck met regelmaat bij Truckwash1 laten reinigen.

Maar net voor de drukte en winterweer losbarst is dit het perfecte moment voor een sterke waxlaag. Het is inderdaad even een klus, maar het resultaat van zo’n waxbeurt is het in onze optiek meer dan waard.

Wil je extra aanvullende tips over het schoonmaken van de buitenkant van je cabine? Lees dan deze berichten ook eens:

Cabine wassen met spons

https://truckwash1.nl/cabine-wassen-spons/

Oogverblindende ruiten

https://truckwash1.nl/cabine-wassen-spons/

Maak je interieur december-proof

Of jij nu wel of niet een man bent van kerstboom op het dashboard moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar doe jezelf sowieso het plezier van een schoon interieur in december. Niets is zo vervelend als een plakkend stuur, vlekken op je bekleding en een bijrijdersstoel en de bijbehorende beenruimte die de tijdelijke functie van vuilnisbak vervullen.

Hoe je dit slim en snel aanpakt en hoe je ervoor zorgt dat heel je interieur ruikt als een versgewassen shirt in de zomerzon, lees je in de onderstaande berichten:

Interieur schoonmaken in 3 stappen

https://truckwash1.nl/interieur-vrachtwagencabine-schoonmaken/

Ruiken als een nieuwe

https://truckwash1.nl/de-truckwash1-webshop/

Maak je trailer december-proof

Ja het is niet de meest leuke klus op aarde, maar eens in de zoveel tijd is ook je trailer aan de beurt. Dit doen wij natuurlijk graag voor je. En is er even geen Truckwash1 filiaal in de buurt, maar is er wel nood aan de man? In zo’n geval kun je eigenlijk niet anders dan zelf de mouwen opstropen.

De buitenkant even zelf doen op een trapje willen we je in december niet adviseren. Daarom focussen we voor nu even op de binnenkant. Die vieze buitenkant pakken wij tijdens je volgende bezoek wel mee.

Binnenkant trailer schoonmaken

https://truckwash1.nl/trailer-vanbinnen-reinigen/

Maak jezelf december-proof

Natuurlijk allemaal leuk dat schoonmaken van je truck, maar zo hard werken betekent eigenlijk maar één ding: nog ‘harder’ eten. En precies daarom hebben we bij in december iets moois voor jou als passant of klant.

“Een hele hoop eten.”

Dit ligt er allemaal op jou te wachten

Speculaas, chocoladeletters, schuimpjes, taaitaai, borstplaat, kransjes, kerstballen om op te eten, chocolade melk, suikerbrood, oliebollen, poedersuiker, koeken en nog veel meer.

En dan nu aan de slag

Dus wat denk je? Kom je even langs? En mocht het nu niet gelukt zijn met het schoonmaken van je vrachtwagen? Geen probleem, dan doen wij dat toch gewoon even terwijl je je helemaal te buiten gaat aan ons ‘eten’.

De foto prijs voor deze blog is dan ook voor degene die een fotomaakt van zichzelf terwijl hij niet zijn cabine, maar zichzelf op één van onze vestigingen flink december-proof maakt. Wij zijn er klaar voor. Tot in december!

X